Problemen bij permanente make-up beperkingen hooikoorts alopecia areata nazorg diabetes permanent make up

Alle foto's van permanente make-up

op deze site zijn van eigen werk tenzij anders aangegeven

Bekijk hier foto's van permanente make up
Permanente make-up

Algemene informatie

Wat is mogelijk ?

Verloop behandeling

Uw garantie?

Alopecia areata

Correctie slecht geplaatste permanente make-up

Prijzen
permanent make up


Veelgestelde vragen permanente make up


Beauty tips

Make up tips
Schoonheidstips verzorging
gelaat en lichaam
cosmetica
Informatie over plastische chirurgie


Tattoo voorbeelden

Tattoo afbeeldingen

Beauty tattoo
is een tijdelijke tattoo
mogelijk ?


Tatoeage verwijderen

Tattoo verwijderen

Rejuvi tattoo removal

Veel gestelde vragen
Cadeaubon

voor permanente make up


maquillage permanent version francais permanent make up english version
-FR -EN

 permanent make-up voor cosmetische tatoeage .

Permanente make-up behandeling van lippen.Kunnen kleur en vorm gegarandeerd worden ?


Bij lippen kan de vorm mits beperkingen eigen aan de eigen lipvorm vrijwel gegarandeerd worden maar de kleur is echter anders. Uiteraard moet er wel aan uw wensen voldaan worden mits deze zoals blijkt in het gesprek vooraf, haalbaar zijn.

Bij lippen speelt vooral de doorbloeding een belangrijke rol, hoe sterker de lippen doorbloed zijn, hoe meer je kleur beinvloed word door die doorbloeding. Hoe minder je lippen doorbloed zijn hoe meer de kleur gemanipuleerd of gestuurd kan worden. De kleur van de pigmentatie veranderd ook vaak van het ene op het andere moment, als je het koud hebt bvb is je lip minder doorbloed en ziet de kleur er anders uit dan wanneer je het warm hebt en je eigen lipkleur meer doorbloed ( roder ) is.

Belangrijk om weten; permanente make-up is niet pigment OP je huid, permanente make-up is pigment IN je huid, dus het is niet pigmentkleur, maar pigmentkleur + huidkleur en ook de diepte waarover het pigment wer ingezet speelt een rol, minder diep geeft meer transparantie of lichter resultaat, dieper geeft minder transparantie en donkerder resultaat.

De doorbloeding in je lip is vooral belangrijk voor de kleurvorming omdat bloed hoewel het er rood uitziet voor mensen die pigmenteren als blauw gezien dient te worden. Wie een beetje kleurkennis heeft weet dat hoe meer blauw je bij een kleur voegt, hoe donkerder het word, uiteindelijk kan je er zelfs zwart mee bekomen. Reden waarom je zo vaak donkergrijze lipliners ziet.

Om u voor te bereiden op eventuele problemen of beperkingen van permanente make-up krijgt u hier alvast een beperkt overzicht. Het is zeker niet zo dat indien u in een van volgende categorien valt, permanente make-up voor u niet mogelijk is, een ervaren specialiste kan alsnog veel tot een goed resultaat leiden en zal er vooral voor zorgen dat indien het door u vooropgestelde resultaat niet haalbaar blijkt, u minstens niet met een lelijke blikvanger, moet rondlopen. Er zal ten allen tijde stap voor stap gewerkt worden om de reactie van de huid op de pigmentatie goed in te schatten.

Daar waar ik wel zeker ben van een vrijwel ongunstige afloop word dit duidelijk aangegeven.

Eventuele uitzonderingen zijn bij wenkbrauwen onder andere :

Dingen die je niet in de hand hebt.

- Koortslip of herpes : Iemand die regelmatig koortslip heeft gehad heeft vaak ( niet altijd ) onderhuidse littekentjes en stoornissen in de pigmenten van de liprand, daardoor zie je dan ook vaak een gerafelde of onduidelijke liplijn. Net deze mensen willen vaak een lipbehandeling om de lippencontour weer te verduidelijken. Dat kan mits de nodige voorbereiding en de juiste kleurkeuze. Een donkere kleur is hier totaal af te raden en weerom plaats ik hem niet tenzij de klant verklaart de eventuele gevolgen te kennen en bereid is het risico te nemen met alle eventuele gevolgen vandien, namelijk het niet kunnen verkrijgen van een mooi egale lijn. Bij het kiezen van een natuurlijke kleur in de tonen van de eigen lipkleur is er geen enkel probleem, de lip zal weer volledig en mooier afgelijnd tonen en zelf bij full lips is er dan geen enkel probleem mits de nodige voorzorgen te nemen om een uitbraak van herpes na de behandeling te voorkomen.

- Donkere of Negroide huiden : Een donkere huid bezit van nature veel melanine of pigment, het is vaak mogelijk om in een donkere huid te pigmenteren zonder enig pigment te gebruiken, maar enkel door het prikken van de huid de pigmentcellen te stimuleren waardoor een wenkbrauw of lippenlijn ontstaat. Ook hier vergt het weer de nodige kennis om de huid te pigmenteren en tot een mooi resultaat te komen, maar het is mits enkele beperkingen zeker mogelijk, de eerste regel is voorzichtig zijn en afwachten wat het pigment in de huid doet zodat tijdens de nabehandeling eventueel de nodige aanpassingen kunnen gebeuren. Wat echter niet mogelijk is, is om een donkere huid lichter of feller te maken hoe fel of helder je het pigment ook kiest, het zal net na de behandeling mogelijk wel even fel en helder tonen, maar uiteindelijk wordt het altijd donkerder dan de originele kleur. Je kan hooguit en mits een heel felle kleur te gebruiken de huidtinten egaliseren. Pigmenteren met pigmenten die wit of beige bevatten is hier uiteraard uit den boze.

Dingen die je wel in de hand hebt.

- Slechte nazorg en voorbereiding op een permanente make-up behandeling : Ik zeg altijd " De helft om tot een mooi resultaat te komen bij permanente make-up doe ik, de andere helft hangt af van hoe een klant de raadgevingen van voor- en nazorg bij permanente make-up opvolgt ". Ik kan uiteraard niet met een klant mee naar huis gaan om te kijken of hij de raadgevingen opvolgt, maar ze zijn wel belangrijk om mooie en duurzame resultaten te bekomen. Het bespaart u vaak een extra nabehandeling of zorgt ervoor dat u minder snel de pigmentatie moet laten bijwerken. Soms hoor ik wel eens " Mijn vriendin heeft het ook laten doen, en die hoefde dat allemaal niet op te volgen en toch valt het resultaat goed mee. " Dat kan, zoals ik al zei zijn er evenveel huiden als mensen en zullen sommige huiden mooi genezen ongeacht wat je ermee doet, vaak ligt dit echter anders. Waar ik vooral naar streef is ervoor te zorgen dat u mooie en veilige resultaten bekomt.

Bekijk ook...

 • Informatie permanente make-up, cosmetische tatoeages, toepassingen voor blijvende makeup.
 • Wat is mogelijk met permanent make-up? Wenkbrauwen met hairstrokes, lipliner voor lippen, eyeliner.
 • Foto's en voorbeelden van permanente make-up voor en na. Origineel en van eigen werk.
 • Hoe verloopt een permanente makeup behandeling?
 • Hoe een permanente make-up specialiste kiezen, schoonheidsspecialiste, opleidingen, wetgeving
 • Wat kost een permanente make up ? Prijzen en tarieven van permanente maquillage
 • Wimperpermanent , wimpers en wenkbrauwen verven, wimperverlenging, wimperextensions.
 • Slecht geplaatste permanente make up verwijderen of corrigeren blauwe eyeliners
 • Meest gestelde vragen over permanente make-up. Is permanent make-up pijnloos ? Contra-indicaties.
 • Routebeschrijving naar de studio
 • Links voor opleidingen permanente make-up, schoonheidsinstituten, permanente of definitieve ontharing, ...
 • Tattoo voorbeelden, afbeeldingen en foto's, tribals, chinese tekens, ster, draak, roos, bloem, zon, dolfijn,...
 • Informatie rimpels, rimpelbehandeling, botox, fillers, hyaluron, collageen, new fill, plastische chirurgie, ...
 • Een goede mond aan mondreklame voor permanente make-up is al jarenlang ons succes. Bedankactie !


  Deze site werd samengesteld door Pascale van Gils,betreffende zowel tekst als foto's. Het kopieëren van teksten zorgt ervoor dat de lezer steeds weer hetzelfde moet lezen en getuigt van gebrek aan originaliteit en... waarschijnlijk ook kennis. Alle rechten betreffende zowel tekst als foto's voorbehouden zonder vooraf schriftelijke toestemming.

   Beauty touch studio voor informatie permanente make-up, tattoo, tatoo, tattoos, tatoe, tatoes, tattoo's, tatoeages, tatoeage
  Alle foto's op deze site dragen een digitaal watermerk , gelieve niet te kopieëren
  All pictures on this site have a digital watermark , please do not copy

   copyright op tekst en foto's permanente make-up, fotos tattoo's, voorbeelden tattoos, afbeeldingen tatoeages

  Beauty Touch Studio Antwerpen Merksem België Pascale van Gils